valla helal olsun bu sitenin sahibine bir cok yerde yok beğenin yok gold üye olun yok bilmem ne indirtmeyecekseniz ne diye insanları meşgul ediyorsunuz burası süper teşekkürlerMARKA / MODEL :REGAL 32R4011H
PANEL NO : VES315WNDL-2D
Bizde Bu konu da çok Çektiğimiz için insanların erişmesi gereken içeriklerin ücretsiz olarak faydalanmasını istiyoruz bu yüzden konu içerisindeki araç ve yazılımları sadece Forum sitemize Üye Olarak Erişebilirsiniz eğer bir katkı sağlamak istiyorsanız da reklamlardan birine tıklamanız bize yetervalla helal olsun bu sitenin sahibine bir cok yerde yok beğenin yok gold üye olun yok bilmem ne indirtmeyecekseniz ne diye insanları meşgul ediyorsunuz burası süper teşekkürler
kolay gelsin ustam elinde seri no:7613815600037 panel no: 23282066 panel yazılım lazım varsa eklermisiniz sadece panel yazılım lazım tüm formlarda gezdim bulamadım kolay gelsinMARKA / MODEL :REGAL 32R4011H
PANEL NO : VES315WNDL-2D
Ekte yer alan panel dosyasını ve full yazılımı dener misiniz?kolay gelsin ustam elinde seri no:7613815600037 panel no: 23282066 panel yazılım lazım varsa eklermisiniz sadece panel yazılım lazım tüm formlarda gezdim bulamadım kolay gelsin
şimdi denedim ustam renkler görüntü güzel fakat ters gösteriyorEkte yer alan panel dosyasını ve full yazılımı dener misiniz?
şimdi denedim ustam renkler görüntü güzel fakat ters gösteriyor
denedim ustam görüntü ters değil ama renkler ve yazılar silik gibi tam bir net görüntü yokYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.burada fulll yazılımı deneyin birde ekledim
cıhazınıza ait full yazılım budur eğer görüntüde bir solukluk vs varsa muhtemelen Panel Arızası mevutdenedim ustam görüntü ters değil ama renkler ve yazılar silik gibi tam bir net görüntü yok
anladım ustam ilgi ve alakanız için teşekkür ederim görüntü tersken hiç bir problem yok servisine yollarım artıkcıhazınıza ait full yazılım budur eğer görüntüde bir solukluk vs varsa muhtemelen Panel Arızası mevut
Hocam ters panel yazilimini Panel editoru lie duzeltip denediniz mi?anladım ustam ilgi ve alakanız için teşekkür ederim görüntü tersken hiç bir problem yok servisine yollarım artık
Ekteki Full Yazılımı ve Panel Yazılımını DeneyebilirsinizUsta Merhaba bende de SEG 40" 40180B FHD var açılınca sürekli logodan sonra resetliyor bazen açılıyor kapatana kadar devam ediyor. Hangi yazılım lazım resimlerde tüm bilgileri yazıyor. şimdiden teşekkür ederim.