Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
cihaz internete çıkması gerekiyor hocam tarayıcı ile Sayfa açabiliyor olmanzı lazım yoksa çalışmazbenim sürüm 12.52 vue ile yaptım siteye dahil giremiyorum Nomadic DNS var girmiyor
yarın diğer ps4 ile denicem 11.00 pppwn ile denerim bide 11.00 vue ile denerim acaba vue mi engelliyor
hocam internete giriyorum wifi ile baglı bi ss atıyım isterseniz size karo218 youtube falan girebiliyorum nomadic dnsten galibacihaz internete çıkması gerekiyor hocam tarayıcı ile Sayfa açabiliyor olmanzı lazım yoksa çalışmaz
hocam pkg.x0r.tc adresindeki (0 karakteri Sıfırdır Harf Değil)hocam internete giriyorum wifi ile baglı bi ss atıyım isterseniz size karo218 youtube falan girebiliyorum nomadic dnsten galiba
https:// oalrak deneyin birde hocam ssl hatası var gibipkg.x0r.tc girdim hocam zaten neyse yarın ver 11 de denerim
Hesabınızı Deneme olarak tanımladım Dosya Düğmeler gözükecek ve 2 dosya günlük limitiniz var artıkhocam yenile yenile yapa yapa girdi bide sizin dediniz gibi yapıyım
ekleme :
https:\\ olarak girdiğimde de öyle sorun veriyor birde indirme dügmeleri çıkmıyor neden acaba hesaptan dolayı mı ?
Şuan Bu tarz bir PS44 uygulaması geliştiriyoruz zaten Test Aşamasındayız daharoot hocam simdi aklıma geldide mesela ayni agda olsak pcden yada telden google play tarzı ps4 oyun göndersek ps4 indirse anlatmaya çalıştığım sey pcden veya telden pkg.x0r.tc girip hesabımızla ps4teki uygulamadanda kendi hesabımıza girsek uygulama istek listesinden kendi indirse otomatik daha iyi olmaz mı
hocam arama fonksiyonu sorunu yeni Uygulama geliştirme işlemleri devam ettiğinden kaynaklanıyor 9.00 dan sonra stabil çalışmıyor üzerinde çalışıyorum elimdeki Ps4lerin Sistem sürümleri ile Kodladığım için 11.00 ve 9.00 Sürümleri ile web tarayıcıdan test edebiliyorum ama her cihaz sürümü ile stabil çalışa bilen gelişmiş bir PS4 Uygulaması yapım aşamasındayız bu yüzden Api Sistemine dönüştürme aşamasında devre dışı bırakıldı sadece Ana sayfada tüm sürümlerde sağlıklı çalışıyor olmalı beta yayından olduğumuzdan stabil olmak biraz zamanımızı alacak her Cihazın tarayıcı WebKit yapısı sürekli değişiyor Sony WebExploitler için Tarayıcı Yapısını güncelliyor oyuz den stabil kalamıyoruzPS tarayıcı üzerinde oyun araması yapıldığı zaman çıkmıyor. Ayrıca oyun yüklerken PS tuşuna basıp tekrar oyun yüklediğim sayfaya gelince sürekli kullanıcı adı ve şifre istiyor.
Belli ki güzel işler çıkacak merakla bekliyoruz bu sistem bile çok iyi. Elinize sağlık hocamhocam arama fonksiyonu sorunu yeni Uygulama geliştirme işlemleri devam ettiğinden kaynaklanıyor 9.00 dan sonra stabil çalışmıyor üzerinde çalışıyorum elimdeki Ps4lerin Sistem sürümleri ile Kodladığım için 11.00 ve 9.00 Sürümleri ile web tarayıcıdan test edebiliyorum ama her cihaz sürümü ile stabil çalışa bilen gelişmiş bir PS4 Uygulaması yapım aşamasındayız bu yüzden Api Sistemine dönüştürme aşamasında devre dışı bırakıldı sadece Ana sayfada tüm sürümlerde sağlıklı çalışıyor olmalı beta yayından olduğumuzdan stabil olmak biraz zamanımızı alacak her Cihazın tarayıcı WebKit yapısı sürekli değişiyor Sony WebExploitler için Tarayıcı Yapısını güncelliyor oyuz den stabil kalamıyoruz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.